Sommar 2024

Vi summerar sommaren 2024!

Festyra och Kulturkraft i Vuollerim gick av stapeln första helgen i juli!

Vuollerims Sportklubb arrangerade ett välbesökt Midnattssolcafé med premiär för våfflor – riktig succé! Glada samtal hördes uppe vid toppstugan till långt efter midnatt!

 

På fredagen sprang ett 50-tal pigga barn och ungdomar Lilla VSK-loppet! Alla belönades med ett diplom, fika och ett pris från det dignande prisbordet!

 

På lördagen delades årets stipendium från Rutger Sandlings Minnesfond ut. Årets stipendiater var Vuollerims SK Längdskidor och denna gång var det barnen som var prismottagare. De har ju som bekant varit aktiva i skidspåren och dessutom deltagit i och – som ett av få lag i landet- vunnit Svenska Skidförbundets Stjärnjakt med tillhörande resa till världscupstävlingarna i Falun i mars 2024. Stort grattis till alla barn! Det ryktas om att prispengarna ska gå till ett läger!

Under sommaren genomfördes fotbollsträning för yngre och äldre barn/ungdomar, stort tack till Unga Örnar för samarbetet och Jokkmokks kommun för stöttningen! Och såklart stort tack till alla ledare och aktiva spelare!