VÄLKOMMEN TILL ANLÄGGNINGEN!

Du kan tagga in både vid Gymmet och från Rimhallssidan. Anläggningen är öppen 05-24, däremellan larmad. Sista inpassering 22.30. Det är bara personer med giltig tagg som får vistas på anläggningen (såvida man inte deltar i anordnad aktivitet såklart). Om du släpper in obehöriga riskerar du att din tagg spärras.

Riktlinjer hänger vid samtliga entréer, vänligen ta del av dessa.

Omklädningsrum med dusch för herrar respektive damer finns vid Rimhallssidan. Du kan passera genom hallen för att komma till gymmet. Omklädningsrum med dusch och bastu finns på gymsidan och delas mellan herrar (må, ons, fre) och damer (ti, to, lö). Söndagar är ”mixat” – dvs först till kvarn.

Städning av hall/gym sker på flexibla tider (dock aldrig på bokade tider i hallen) och kan därför förekomma när du är där.

GYMMET:

Gymmet är öppet 05.00 – 24.00 med sista inpassering kl 22.30. Mellan 00.00-05.00 är anläggningen larmad. Omklädningsrummet och bastun vid gymmet delas mellan damer (ti, to, lö) och herrar (må, ons, fre). Söndagar är ”mixad”, dvs först till kvarn.

RIMHALLEN:

De tider som inte är reserverade är öppna för alla med hallkort. Om flera ”gäng” är där samtidigt gäller det att samsas och dela på lokal och utrustning – eller ännu hellre göra nåt tillsammans! 🙂
Den som vill starta en aktivitet eller reservera tider anmäler detta till kansli@vuollerimsk.com så återkommer VSK med ett besked. Utgångspunkten är att anordnade aktiviteter ska vara öppna för ”så många som möjligt” inom målgruppen. För aktiviteter för barn/ungdomar följer vi Riksidrottsförbundets riktlinjer och begär in utdrag ur belastningsregistret.
Observera att barn under 14 år endast får vistas på anläggningen med ansvarig vuxen, se riktlinjer.

Bokningsschema för Rimhallen: