Alpina arbetsgruppen bedriver den alpina verksamheten i Bomyrbergets skidanläggning inför och under säsongen som sträcker sig mellan december/jan–april. Anläggningen drivs av ideella krafter som ser till att backar och service är tipp-topp, bemannar lift och dalstuga samt fixar inköpen dit. Det är många som jobbar under varje säsong. För att backen ska vara fin krävs förstås underhåll hela säsongen.

Vi tar gärna emot hjälp fler av frivilliga eldsjälar som kan tänka sig att stå i liften och/eller i dalstugan. Är du intresserad av att hjälpa till så kontakta oss, vi behöver all hjälp vi kan få! Om du känner att du vill hjälpa till men inte riktigt har möjlighet under öppettiderna så tar vi tacksamt emot något hembakat fikabröd. Alpina arbetsgruppen (se sidan kontaktlista) vill gärna bli fler. Så om du känner dig intresserad att vara med i arbetsgruppen så hör av dig till någon av oss!

Se även aktuell info på vår facebooksida: Bomyrbergets skidanläggning Vuollerim

…samt Arbetsgruppen Bomyrbergets skidanläggning.

Ordinarie öppettider

Tisdag, torsdag: 18:00 – 20:30.
Söndag: 11:00 – 16:00.

Reservation för dagar kallare än -20 grader.

Generösa öppettider under sportlov v.10 och påsklov v.15. Se kommande annonser.

Priser:

Se sidan Medlemsavgifter. Observera att man även måste lösa medlemsskap i VSK vid köp av säsongskort, detta ingår ej i liftkorten. Vid köp av våra ”paket” ingår dock alltid medlemsavgiften i priset! Liftkortet skall alltid bäras synligt! Gäller dag/kvällskort och säsongskort.

Säsongen startar…

Vi öppnar backen då det finns tillräckligt med snö – så dansa snödansen så går det fortare! :-)

Inför alla säsonger behöver vi hjälp med bemanning i liften och/eller i dalstugan, vi är tacksam om det finns folk som vill ställa upp. Hör av dig till Alpina arbetsgruppen om du kan ta något av dessa pass!

Kontaktpersoner: Thereze Gustafsson och Karin Melchersson